Long time no see

Hej! 

Som vanligt kommer det perioder där uppdateringen är mindre än bra. Men återigen; så måste det få vara. 

Vad har hänt sedan sist? Jo, sista fyra veckornas placering slutfördes med radiologi och infektion (där den senare var fantastiskt rolig och den tidigare bjöd på lite paus i vardagen och ett beslut om att radiologi nog inte är något för mig). Jag har haft ännu en tentaperiod som denna gång var lika intensiv som vanligt och där tentorna kan ha gått hur som, vi håller tummarna för det absolut bästa. Som vanligt sådant man hade koll på och sådant man inte hade koll på, oavsett stundar nu åtminstone två veckors ledigt innan nya tag behöver tas.

Gårdagen spenderades på den sjukhusgemensamma intron för nyanställda på sjukhuset i Kalmar och sedan pizzakväll med personalen på akuten (eller åtminstone delar av den). Om en timme ungefär beger jag mig iväg för första introduktionspasset - så extremt nervös men det kommer nog att gå bra. Det ska bli kul även om kroppen skulle behöva åtminstone en veckas ledighet, men det blir det nästa vecka då det bara stundar tre pass. 
 
Oavsett vad - nu är det äntligen sommar och första klinterminen är avklarad. Nu är det fyra terminer kvar, fyra! Det känns så overkligt att säga det. Över 200 högskolepoäng inrapporterade och en medvetenhet om att nästa sommar kan det eventuellt vänta underläkarvikariat. Skrämmande, spännande och återigen med en känsla av "herregud vad tiden går". Snart väljer vi väl specialitet.