Andra halvåret på LÄK.

Äntligen var det så dags för en helt ny kategori här på bloggen: T2! Känns lite lätt overkligt men nu är det faktiskt dags, andra halvåret i Linköping  och jag känner mig mer förväntansfull än någonsin. När vi rullade in mot Linköping igår och jag såg domkyrkan kände jag faktiskt att det var skönt att komma hem. Det är lite märkligt det där, hur en stad som var helt okänd för mig för ett halvår sedan kan kännas som hemma idag. Men så är det, mina 20 kvadrat här i Ryd har blivit hemma.
 
Igår hade vi vårt absolut första officiella gyckel som Medsex. Trots den extrema nervositeten innan måste jag ändå säga att jag är så himla nöjd med vad vi har presterat under de senaste två veckorna och det ska bli riktigt, riktigt roligt att få gyckla under de kommande två veckorna samt året. 

Jag fick en fråga som rör min gamla gymnasietid och tänkte att jag kan passa på att svara på detta. Under min gymnasietid studerade jag vid CIS, eller Calmare Internationella Skola. Under mitt sista år där läste jag en kurs vid namn American Studies vilket var den roligaste kursen jag har läst under min gymnasietid. Under ett år studerade vi engelska samt amerikansk historia och samhällskunskap varpå hela kursen avslutades med 10 dagar i USA. Om jag hade haft möjlighet att få läsa om en enda kurs från min gymnasietid hade det varit den enda jag hade velat läsa om. Vi hade inte bara en fantastisk sammanhållning utan vi hade också såpass roligt att jag ofta glömde bort att det faktiskt var studier jag genomförde. Jag ansåg inte att kursen var svår men har alltid haft det relativt lätt för engelska, det var mycket information men på grund av det sätt vi lärde kändes det aldrig som något som var oöverkomligt. Du får jättegärna höra av dig till mig via min mejl (amasw393@student.liu.se) om du har fler frågor. 
 
Nu hade jag tänkt att placera mig i sängen för att imorgon ta mig bort till Domkyrkan och tjuvkika lite på SF och deras gyckel innan det är dags för vårt eget upprop. Det ska bli så roligt att träffa alla!

Två veckors tystnad.

Det har varit fullt upp på senaste tiden. Dagarna har fyllts av sång, fyndiga texter och en hel del gäspningar (vi har legat i hårdträning inför årets Nolle-P!) och det har varit oerhört roligt att få spendera de senaste dagarna med mina fina medsexare. Imorgon beger vi oss alla upp mot Linköping igen för att förbereda för vårt första (!) officiella gyckel! Sedan börjar förberedelser för att hinna och orka med två veckors festligheter, det ska lagas både matlådor och inhandlas proviant. Jag misstänker att årets upplaga av mottagningen kommer bli något mindre stressig för min egen del, men jag har inga förhoppningar om att hinna med någon större matlagning de kommande veckorna. 
 
Igår var vi även ute och fotograferade bilder för att använda under det kommande året och jag tänkte givetvis bjuda på en av dessa bilder, som jag ser fram mot att få spendera ett år med dessa människor! 
 
 

Uppdatering.

Sitter på mitt rum hemma hos mamma och pappa med ett smärre kaos omkring mig. Alla kläder skall återigen packas ned i en resväska för att förflyttas ett antal mil norrut. Nu ska jag visserligen inte till Linköping förrän om två veckor men på grund av diverse dagar fyllda av övningar på låtar så packas allting ned idag för att hämtas upp om ungefär två veckor och därefter fraktas upp till studentrummet i Ryd. 
 
Det blir därmed också dags att snart skapa en ny kategori, T2. Känns lite overkligt. Vårterminen gick så oerhört fort och har innehållit så mycket nya erfarenheter. Det ska bli roligt att se vad andra halvan av första året kommer att innehålla. Jag är relativt säker på att ett av orden som kommer att beskriva de kommande månaderna är hektiskt, men troligtvis också roligt. Det ska bli kul, jag ser fram mot att få komma tillbaka. 
Visa fler inlägg