Teoriveckor

Hej på er.
 
Andra teoriveckan den här terminen har inletts. Nästan en månad har gått sedan förra blogginlägget. Jag är trött. Det är med andra ord precis som det brukar.
 
Fast, även om det är precis som det brukar så är det ändå inte det. Känslan av tyngd ligger i föreläsningssalarna. Kanske är det höstvädret, trötthet på att sitta i en sal och lyssna igen eller kanske är det att alla känner mer ansvar? Jag vet inte. Jag har ingen aning - men även om vi skrattar och har det roligt så finns nog känslan där. Många bekanta ansikten är borta för att de har tagit uppehåll, andra har kommit till. Men, i lördags fick vi alla en liten paus då det äntligen var dags för kirurgsittningen. Klassittning på termin 8 - och det var himla roligt. Kanske lite för roligt, men vad gör det när det inte händer allt för ofta. Jag fick äran att vara TM (toastmaster) och det var kul. Var en gasell av något slag även om temat var "Operation Djungle" och gaseller inte alls finns i djungeln. Skit samma. Kul hade vi.
 
Snart åker jag till Kalmar för att ha kirurgplacering. Ser fram mot placeringen, men ser verkligen inte fram mot pendlingen. Suck. Återigen detta eviga tågåkande. Jaja. Vad ska man göra åt saken? Vi lär oss ju en himla massa åtminstone och fördelen är ju att jag kan umgås med gamla kompisar om den andan fallar in, dessutom kan jag ju staden mer än väl (det får man väl hoppas iom att jag har vuxit upp där) så några bekymmer att hitta blir det ju åtminstone inte. 
 
Och mer? Mer har jag myst med vänner, hängt med mamma förrförra helgen i Skåne och försökt att vila. Det går sådär. Jag är trött, men det är ju verkligen ingen överraskning. Här kommer lite bilder, kanske säger de mer än vad text kan göra. Tills vi hörs igen - glöm inte bort att mysa upp er i soffan med te och kanelbullar och annat gott. Det är ju faktiskt ändå höst. 
 
 
 
Visa fler inlägg