Från en gata i NYC

Helgen har minst sagt varit intensiv. Precis som veckan. Jag sitter i skrivande stund på en buss på väg hem, hem till Boston. Tänk att jag kan säga det, att jag har ett hem i Boston - en lägenhet som är vår där vi bor och har vårt liv. Tycker fortfarande att det är svårt att greppa att T6 är nu och inte i framtiden.

I staden som aldrig sover har jag lämnat två bästa vänner som nu har några dagars eget äventyr innan de åker hem till Sverige igen. Jag kommer sakna dem som bara den men samtidigt vet jag ju att vi ses snart. Halva tiden här är gjord och det är väl på något sätt därmed också utförsbacke även om det inte alltid känns så. Vi har gått, gått och gått. Vi har sett Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnan och 9/11 monumentet. Det har varit riktiga turistdagar - precis som det bör vara när det var första gången för de andra två. Känner mig som en rund köttbulle efter all mat, men det är det värt.

Annars har veckan varit bra. Vi har utforskat en massa. Kommande vecka ska jag studera så mycket jag bara kan men ska hinna med både en basketmatch och en acapellatävling (!) innan mamma anländer på lördag kväll. Som jag längtar.

Visa fler inlägg