Våraktivitet

Fråga mig inte vad som har flugit i mig - men det plötsliga behovet av att skriva av sig av både det ena och andra har slagit till och bloggen är plötsligt mer aktiv än vad den har varit på länge. Men det är jag glad för, glad för att den därmed återspeglar ett humör som skvallrar om att jag nog mår mycket bättre än på länge - och det är skönt. 
 
Gårdagen sov jag. Jag tror att mycket av den stress, press och emotionella berg- och dalbana som varit under veckan med jobbtankar, tentaresultat och projektet nästa termin satte sina spår så jag sov. Idag har jag däremot spenderat tiden med att städa hela lägenheten, studera lite Parkinsons och därefter ta mig ut på en två timmar lång promenad. Jag gick omkring i området som heter Eklandskapet här i Linköping och blev ständigt förvånad över vart jag var och hur vackert det var - trots viss oro över att inte veta om eller när jag skulle komma tillbaka igen blev promenaden riktigt skön till slut och avslutade det hela med en vända till Coop Extra där jag unnade mig påskmust. Som jag älskar påskmust och med tanke på det har jag den här gången varit riktigt duktig på att inte köpa för mycket.
 
En bra söndag med andra ord. Har lite dåligt samvete för att jag inte har fått in mer studier men samtidigt är det viktigt med det andra också - det behövs tid för att ta hand om sig själv.
 
Imorgon stundar två föreläsningar på eftermiddagen ("Från tanke till rörelse" och "Rörelsesjukdomar" och innan dess hoppas jag på att orka ta mig en sväng till gymmet och därefter hinna med ytterligare en eller två timmar studier. Vi får väl se. På kvällen stundar körrep, det ska bli mysigt!

Tills vi hörs igen,
 
Ha det helt fantastiskt!
 
Vårväder någonstans i Linköping.
Visa fler inlägg