Tenta-p

Det är tenta-p igen. Något kortare denna gången men det känns också som det tyngsta hittills, troligtvis för att det kom så hastigt och snabbt på. Men, det är som sagt inte mer än en vecka till - då tentan skrivs - och därefter stundar preklinsittning! Preklinsittningen är något av en tradition och för oss som inte haft någon riktig klassittning sedan T1 kommer det att bli superkul. Eftersom så många av oss befinner oss på andra orter under termin 6 blir vår preklinsittning lite som en halvtidssittning, ett sätt att fira att vi är "färdiga" med preklin!

Tenta-p annars är väl som tenta-p är i största allmänheten. Långa dagar med oändliga timmar av plugg - men det kommer förhoppningsvis ge belöning. Jag försöker fokusera på faktumet att vi som sagt inte har så många dagar (även om de få dagar vi har är proppade med information som ska in) kvar och siktar på slutet om en vecka, dessutom är det vi läser otroligt spännande.  
 
Efter neurotemat kommer det nog en lugnare period, mycket som ska hinnas med men nog också mycket mental uppladdning inför stadietentan som närmar sig. Stadietentan som ska tentera allt det som vi har läst under två och ett halvt år - men det kommer också vara en tid med roliga saker såsom patientövningar och Valborg, körhelg med min gamla kör och en sommar som närmar sig allt mer. 

Imorgon står repetetion av stroke, ischemi, blod-hjärnbarriär, MS och mycket mer på schemat - så jag ska krypa i säng så småningom. 
Visa fler inlägg