London!

Åh, nu är det äntligen äntligen bokat! Den 10 januari klockan 06:35, dvs dagen efter den praktiska tentan, flyger jag, Gabbi och Elina till London! Där ska vi bo på hotell i tre nätter, dricka öl och se på musikal. Som jag längtar! Det är nog det enda som kommer att ta mig igenom tenta-p; vetskapen om att jag får åka utomlands med fina vänner.
 
Annars är jag så trött just nu. Huvudet hänger och ögonen vill inte riktigt vara med. Funderar på hur jag ska orka ta mig igenom morgondagen samt den vecka som väntar efter det. Men det löser sig nog. Finbesök får jag också av fin vän som kommer och hälsar på. Det finns julmarknad på förslag på söndag i Gamla Linköping.. Det kan nog vara mer än mysigt.
 
Imorgon vankas årets Herr- och Damsittning. Det ska bli spännande och roligt; även om det har varit mycket förberedelser. Dessutom hade jag min första visning igår av preparaten. Dissektionsgrupp 1 hade dissekerat övre arm och bröst och jag som trodde att jag skulle klara det galant blev lite yr. Det var oerhört intressant men jag blev också illa berörd.. Det kändes så makabert på något vis även om det är få sätt som är så givande rent kunskapsmässigt. 
 
Hur som väntar min egen dissektion nästa vecka och då blir det ben. Imorgon har jag dessutom ännu en visning; denna gång av underarmen. Det blir förhoppningsvis lite enklare än vad första gången var. 
Visa fler inlägg